Prijsindicatie en boekingsvoorwaarden

Prijsindicatie

  • De kosten voor mijn werkzaamheden als coach/gids bedragen € 250 per persoon per dag, als er 2 personen meegaan dan wordt het bedrag verlaagd tot € 225 per persoon en als je met 3 personen bent, dan betaal je € 200 per persoon per dag (alle bedragen zijn exclusief BTW). Daarnaast dienen mijn reis- en verblijfkosten betaald te worden. Voor ZZP-ers en ondernemers geldt dat het Olifant programma aftrekbaar is als bedrijfscoaching voor de belasting.
  • Een wilderness trail wordt geboekt per unit (2 slaapplaatsen) en kost tussen de € 750-850 voor een verblijf van 3 nachten.
  • Voor het overige is de reissom afhankelijk van actuele prijzen voor vliegtickets, overnachtingen, huur van een auto, de wisselkoers, je wensen, de reisdata en beschikbaarheid. Wil je uitsluitend in en rondom Krugerpark verblijven, dan is dat goedkoper dan als je nog een ander wildpark bezoekt. Dit vooral omdat je daar alleen kunt rondreizen met een totaalpakket (overnachting, alle maaltijden en 2 gamedrives of wandelingen per dag met een gecertificeerde ranger).

Boekingsvoorwaarden

Als je met mij op reis gaat, is het goed om op de hoogte te zijn van mijn boekingsvoorwaarden.

Voorbeeldreis 1

Ongeveer € 1.500 per persoon, gebaseerd op deelname door 2 personen (overnachtingen, toegangsprijs nationale parken, autohuur). Intercontinentale en binnenlandse vluchten, verzekeringen en niet aangegeven maaltijden niet inbegrepen, noch de reis- en verblijfkosten van de gids/coach en diens fee als gids/coach.

Dag 1
Transfer naar Krugerpark, overnachting in Kruger National Park (overnachting in 2 persoons bungalow/rondavel in het park, maaltijden niet inbegrepen).
Dag 2-6
Kruger National Park: game drives, bush walk en night drive (overnachting in 4- persoons bungalow in ‘bushcamp’ of in 2 persoons rondavels in ‘main camps’, maaltijden niet inbegrepen).
Dag 7
Terugrijden of -vliegen naar Johannesburg dan wel doorvliegen naar Kaapstad.

Voorbeeldreis 2

Ongeveer € 3.000 per persoon, gebaseerd op deelname door 2 personen (intercontinentale en binnenlandse vluchten, verzekeringen en niet aangegeven maaltijden niet inbegrepen, noch de reis- en verblijfkosten van de gids/coach en diens fee als gids/coach).

Dag 1
Intercontinentale vlucht en overnachting Johannesburg c.q. overnachting in Kaapstad (middenklasse hotel met ontbijt).
Dag 2
Johannesburg: bezoek apartheidsmuseum en Soweto Township tour c.q. bezoek in Kaapstad aan stad en Tafelberg, of rijden wijnroute of peninsula-tour
Dag 3-5
Binnenlandse vlucht / autorit Johannesburg/Kaapstad naar Kruger National Park en op de volgende dagen game drives met eigen auto en night drive met ranger (overnachting in 2-4 persoons bungalow/rondavel in het park, geen maaltijden inbegrepen).
Dag 6-9
Wilderness trail in Kruger National Park, internationaal gezelschap van max 8 personen, begeleiding wandelingen door ranger (overnachting safari tent/hut in de bush, alle maaltijden inbegrepen, start altijd op woensdag of zondag).
Dag 10-11
Hazyview of Graskop: verkennen van de Panoramaroute met (overnachting in middenklasse hotel (ontbijt inbegrepen).
Dag 12-13
Kruger National Park: game drives met eigen auto (overnachting in 2-4- persoons bungalow in het park, maaltijden niet inbegrepen).
Dag 14
Terugrijden of -vliegen naar Johannesburg en vlucht naar huis nemen, dan wel doorvliegen voor kort verblijf in en rondom Kaapstad.